Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Giannoulis a fost construit in 2009 intr-un spatiu verde, oferind conditile ideale pentru vacanta dvs. Hotelul este situat intre statiunile Paralia Katerini si Olympic Beach chiar la plaja.

Facilitati camere: Hotelul ofera 36 de camere spatioase si confortabile cu mobilier modern. Toate camerele sunt dotate cu: baie du dus sau cada, frigider, aer conditionat, TV LCD, telefon, internet Wi-Fi.
Hotelul are 2 camere special concepute pentru persoanele cu dizabilitati.

Facilitati hotel: receptie 24 de ore, salon spatios, sala de mic dejun, parcare, gradina, loc de joaca pentru copii, sala de evenimente.
Piscina hotelului indeplineste toate standardele moderne de siguranta si curatenie si este locul perfect pentru a va relaxa in timp ce savurati o cafea sau un cocktail. Piscina este impartita in doua: zona pentru adulti si zona pentru copii. Barul de la piscina functioneaza pe tot parcursul zilei, si va sta la dispozitie cu sucuri, cafea, inghetata, cocktail-uri.

Distanta de plaja: 10 m
Distanta de centru: 2 km Paralia Katerini
Distanta de centru: 1 km Olympic Beach

Check in: 14:00
Chek out: 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie