Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fox Valley este una din cele mai deosebite unitati de cazare din Predeal. Aceasta iese in evidenta datorita amplasamentului in mijlocul naturii, la cota 1200, pe strada Trei Brazi, dar si prin spatiul generos de care se bucura atat la exterior cat si la interior.

Amplasata pe strada Trei Brazi, Vila Fox Valley este pozitionata intr-o poienita linistita, nu foarte departe de agitatia din centrul statiunii.

Datorita faptului ca in jur nu sunt alte proprietati locatia a fost gandita pentru a oferi serviciile specifice unui hotel intr-un cadru mai relaxant, mai prietenos.

Astfel la proprietate veti beneficia de servicii de cazare, mic dejun- bufet continental, acces WiFi gratuit, gradina cu foisor, facilitatii de gratar, loc de joaca pentru copii, parcare gratuita sau inchiriere ATV ( serviciu extern).

Proprietatea este compusa din 2 imobile:
- o vila cu 9 spatii de cazare;
- o cabana de tip family.

Vila are 7 camere duble, 2 apartamente, living, dinning si bucatarie iar la exterior foisor, gratar, loc de joaca pentru copii, gradina verde cu sezlonguri, terasa si parcare.

Cabana are 2 camere duble si o baie, la etaj, bucatarie, dining si living la parter. La exterior gasiti o terasa cu barbeque.

Toate camerele sunt dotate cu TV LCD, minibar racitor, incalzire centrala, bai private cu dus, articole de toaleta gratuite, papuci de casa si halat de baie.

Oaspetii se pot bucura de aerul curat si de priveliste asupra padurii si a muntilor in gradina, pe terasa amenajata special pentru relaxare sau in balconul camerei.

Petrecerile private se permit numai daca se rezerva proprietatea integral, vila si cabana.
In zona pot fi practicate diverse activitatii, precum drumetii, ciclism, plimbari cu ATV, jogging, ski sau snowboard.
In apropierea locatiei exista trasee pentru drumetii cu ATV sau la picior.
Strada Trei Brazi este punct de promenada pentru turisti fiind cea mai frumoasa zona de plimbare prin padure dar si pentru ca se intersecteaza cu multe trasee.

Cel mai apropiat restaurant se afla la 800 de metri in directia orasului iar la gara se poate ajunge in 4 minute cu masina. La 1 km de proprietate se gaseste un Fun Park de aventura. Centrul statiunii Predeal se afla la 5 km. Partia de ski Clabucet este la aproximativ 6 kilometri si este accesibila cu masina. Parcarea la partie este contracost!

Se permite accesul animalelor de companie - talie mica (se pot percepe taxe)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie