Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Situat pe Valea Rasnoavei, din statiunea Predeal, Hotelul ZADA este locul ideal pentru o vacanta in care doriti sa va relaxati si sa uitati de zgomotul si forfota orasului.
Hotelul ZADA ofera confort si elegata pornind de la conceptul Acasa departe de casa, intr-o atmosfera prietenoasa si intima, la preceduri rezonabile.La numai 3 km de centrul statiunii Predeal, hotelul beneficiaza de o amplasare favorabila, avand acces direct la soseaua ce uneste Predealul de Paraul Rece.Turistii pot admira padurea chiar din camere, sau se pot relaxa in curtea ce se contopeste cu muntele.
La hotel Zada puteti alege intre camerele duble cu sau fara balcon, si, indiferent de alegere confortul si relzarea vor fi asigurate
Toate camerele hotelului Zada dispun de TV (LCD sau tub cu telecomanda), Internet wireless, telefon, minibar, si baie cu cabina de dus sau cada.
Sala multifunctionala dispune de o masa de biliard, masa de ping-pong, darts, joc de sah, table, rummy.
ZADA pune la dispozitia turistilor un restaurant cu bar si terasa, ce are vedere spre padurea de brazi. Restaurantul ofera o gama larga de preparate culinare delicioase, pregatite atent din cele mai bune si proaspete produse, in functie de sezon. Specialitatile recomandate sunt: pastrav la gratar umplut cu lamaie, tochitura Zada, cartofi zdrobiti cu usturoi copt precum si un desert delicios.
Hotelul asigura transport gratuit la cerere, catre centrul orasului si zonele de agrement ale acestuia (gara, Cioplea, partia Clabucet, Trei Brazi)



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie