Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur in dreptul hotelurilor Luna, Palm Beach la circa 100 m de plaja. Complexul hotelier a fost dat in folosinta la data de 01.06.2008.
Facilitati: Parcare gratuita (in limita disponibilitatii), amenajari pentru persoanele cu dizabilitati, piscina exterioara, magazin, biliard, tenis de masa, patut pentru infanti (contra cost), loc de joaca pentru copii, bona (la cerere), centru wellness, fitness, sauna, masaj, baie cu abur, jacuzzi, servicii de curatatorie.
Facilitati pentru copii: patut pentru infanti (contra cost), loc de joaca pentru copii, bona (la cerere).
Apartament cu un dormitor (59 mp): Pat dublu, canapea extensibila, vedere spre parc si mare, aer conditionat, TV, telefon, minibar, balcon, acces Wi-Fi si prin cablu contra cost, podeaua este acoperita cu gresie, usa intre camere, stand uscator rufe, chicineta dotata cu vase si ustensile de bucatarie, filtru de cafea, plita electrica, aspirator, frigider, masa de calcat, baie cu dus.
Studio (39 mp): Pat dublu, canapea extensibila, vedere spre parc, aer conditionat, TV, telefon, minibar, balcon, acces internet prin cablu (contra cost), podeaua este acoperita cu parchet, stand uscator rufe, chicineta dotata cu cuptor cu microunde, vase si ustensile de bucatarie, ibric electric, plita electrica, aspirator, frigider, masa de calcat, baie cu dus.
GRATUIT: piscina, umbrele, saltele si sezlonguri la piscina, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie).

Nota: Dimensiunile si designul camerelor poate varia, prin urmare nu se poate garanta cazarea in camerele din imagini. Hotelul isi rezerva dreptul de a schimba politica serviciilor oferite (contra cost / gratuite). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepanta poate aparea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie