Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Spring Holiday Orange (Fostul Clabucet)


Descriere

Localizare: Hotelul Spring Holiday Orange este localizat in zona verde din centrul statiunii Neptun, foarte aproape de zona comerciala si la aproximativ 10 minute de mers lejer catre plaja statiunii.

Descriere: Hotelul Spring Holiday Orange (fostul hotel Clabucet), alaturi de Spring Holiday Blue (fostul hotel Prahova) fac parte din complexul Spring Holiday Resort, unitate de cazare renovata integral in 2020-2021. Complexul hotelier se intinde pe o suprafata de 10.000mp si are o capacitate de 550 camere duble si apartamente, modernizate si dotate la standard de 3* plus, avand cea mai mare capacitate de cazare din Neptun.

Camere si facilitati:
Camera dubla matrimoniala - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 16 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, fotoliu extensibil 90cm*194cm , baie cu dus, balcon.
Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 a 11 ani) sau 3 adulti

Toate camerele dispun de instalatie individuala de climatizare, Televizor led, cablu TV, Wi- Fi, telefon, miniracitor, pahare, prosoape, cosmetice hoteliere, baie cu dus.
La cerere: pat bebe, uscator par si fier de calcat.

Tipuri de pachete:

1.CAZARE + MIC DEJUN: include micul dejun - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda.
2.CAZARE + DEMIPENSIUNE CU PRANZ include micul dejun si masa de pranz - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda, bere draft, vin alb/rosu draft.
2.1.CAZARE + DEMIPENSIUNE CU CINA include micul dejun si cina - se serveste incepand cu prima zi de cazare, iar in ziua plecarii ultima masa va fi micul dejun.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda, bere draft, vin alb/rosu draft.
3.CAZARE + PENSIUNE COMPLETA: include mic dejun, pranz si cina a in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda, bere draft, vin alb/rosu draft.
4.CAZARE + ALL INCLUSIVE LIGHT: include mic dejun, pranz, cina, bauturi alcoolice si nonalcoolice - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturi incluse: apa, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda, bauturi racoritoare ( gama Pepsi ), bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu draft, whisky, vodka, rom, lichior)

Bauturile incluse pentru tipurile de masa 1, 2 si 3 sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei.
Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa ALL INCLUSIVE LIGHT este disponibil in restaurant (in intervalul de servire al meselor principale)
Servirea meselor principale in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in intervalul:
07:30-10:00 a mic dejun
13:00-15:00 a pranz
19:00 a 21:00 a cina.

Info !!!
Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii.
Lipsa bratarii primite la check- in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii.
Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

Servicii incluse: Parcare proprie in limita locurilor disponibile, Internet WI-FI , loc de joaca pentru copii intre 2 ani si 8 ani.

Servicii contra-cost: Bar de zi , Terase restaurant

Alte informatii utile:
Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00(ora pana la care trebuie eliberata camera/check-out).
Solicitarile de Early Check-In si Late Check-Out se onoreaza in limita disponibilitatii, contra unei taxe de 60% din valoarea tarifului de cazare.
Accesul la serviciile hotelului este permis doar oaspetilor cazati. Vor beneficia de serviciile oferite doar persoanele declarate.
Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie. Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea.
Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare.
Hotelul nu isi asuma raspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta hotelului, insa ofera suport turistilor in vederea solutionarii situatiei.
Parcarea autovehiculelor clientilor este gratuita, posibila in limita locurilor disponibile. Hotelul nu rezerva locuri de parcare si nici nu percepe taxa.

Regulament hotel :
Pentru a beneficia de serviciile comandate, este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in, pe tot parcursul sejurului.
Hotelul nu accepta cazarea cu animale de companie.
In perioadele 01.06.2023 a 15.06.2023 si 01.09.2023 a 18.09.2023 , nu garantam pentru disponibilitatea tuturor serviciilor si facilitatilor incluse.
Hotelul isi rezerva dreptul de a refuza cazarea persoanelor in stare de ebrietate, nepoliticoase sau turbulente, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alti oaspeti.

Incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie