Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Clas Mamaia Nord este situat in cartierul Mamaia Nord din Mamaia, la 3 km de tabara de vacanta din Navodari.

Descriere:Hotel Clas este un hotel finalizat in anul 2019, in luna aprilie. Dispune de 54 de camere si 3 suite cu conditii excelente de cazare. Hotelul este amplasat in zona Kazeboo la aproximativ 100 de metri de Marea Neagra. Hotelul va asteapta pentru un sejur de neuitat.

Camere: Camerele duble au 24 mp si sunt dotate cu sistem de climatizare, televizor, minibar, baie cu dus, balcon, uscator de par, wi-fi gratuit. Apartamentele au 45 mp si sunt formate din living si dormitor. Au aceleasi dotari ca si camerele duble. In living este amplasata o canapea extensibila.

Facilitati hotel: wi-fi, parcare, bar, restaurant.

Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o taxa speciala pentru promovarea turistica in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie