Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX CORABIA PIRATILOR

   Bdul Mamaia Nord Nr30, Mamaia Nord, Mamaia Vezi locatia pe harta


Descriere

COMPLEX CORABIA PIRTILOR situat in Mamaia nord la cca 250 m de malul marii si este printre putinele locatii de pe litoral dedicate familiilor cu copii si grupurilor de prieteni.

Descriere camere:
Dubla CONFORT: capacitate 2 persoane, 1 dormitor cu pat matrimonial cu terasa, 1 baie cu dus, terasa dotata cu mobilier, chicineta, TV cablu, 1 aparat aer conditionat.

Studio 2 camere FAMILIA: capacitate 3-4 persoane, living, 1 dormitor cu pat matrimonial si balcon, 1 baie cu dus, chicineta, frigider, canapea extensibila in living, TV cablu.

Apartamente 3 camere CONFORT: capacitate: 4-6 persoane, living 35 mp, 2 dormitoare (1 matrimonial si 1 dublu) fiecare cu balcon, 2 bai cu dus, terasa dotata cu mobilier, chicineta dotata cu plita de gatit, frigider, canapea extensibila living, 2 TV cablu color / 50 canale, 2 aparate de aer conditionat, 2 uscatoare de par.

Apartamente 5 camere PRIETENII: capacitate: 8-10 persoane, living 60 mp, 4 dormitoare duble (fiecare cu balcon), 3 bai cu dus, terasa dotata cu mobilier, frigider, chicineta dotata cu aragaz, TV cablu color / 50 canale, aer conditionat.

Dotari chicineta: chiuveta, cuptor cu microunde, filtru cafea, tacamuri, vesela.

Descriere facilitati:
Complexul este format din 6 vile: Pacific, Atlantic, Mediterana, Caraibe, Jamaica, Protocol. Fiecare spatiu de cazare are intrare privata si nu comunica cu alte spatii de cazare din vila.
Toate spatiile de cazare din complex au intrare privata direct din exterior si nu comunica cu alte spatii de cazare din vila. Nu exista holuri sau alte spatii comune cu alti oaspeti. Micul dejun se serveste pe terasa apartamentului la cererea dumnevoastra in intervalul 8-10 am. Receptia se afla in exterior si formalitatile de cazare se efectueaza fara contact fizic. Locurile de parcare sunt delimitate si se afla in fata vilei. se foloseste protocolul de curatenie avansata, lampi UV care genereaza ozon, totul pentru o igienizare corecta a spatiului de cazare rezervat.
Suprafata generoasa de 10 000 metri patrati, cu deschidere la lacul Mamaia si la distanta de 200 m de mare, ne-a permis dotarea celor 25 apartamente (cu 2,3 si 5 camere) cu terasa si peluza proprie, dar si spatii dedicate activitatilor comune de divertisment: piscine, teren sport, ponton pentru pescuit si sporturi nautice, loc joaca copii.
Pentru a intregi imaginea aparte a clubului, aici veti gasi replica celebrei corabii MAYFLOWER, ce gazduieste restaurantul, puntea fiind destinata terasei si barului.
Clubul de vacanta dispune de 2 piscine in aer liber, de adulti si de copii, cu zona de plaja, 40 sezlonguri, umbrela, bar, masa de tenis si billiard unde puteti sa va relaxalati pe tot parcursul zilei.

Piscinele sunt cu circuit inchis numai oaspetii clubului nostru au accesul gratuit.
Piscina pentru adulti are adancimea de 1.5 m iar piscina pentru copii de 0.75 m. Calitatea apei din piscina este reglata printr-un sistem automatizat de control.

Pentru cei care fac din pescuit un hobby, pot gasi in incinta complexului 12 locuri de pescuit amenajate. Cele 12 locuri de pescuit se afla pe un canal lung de 30 metri , lat de 12 metri, care comunica cu lacul Mamaia. Adancimea minima este de 2 metri, iar maxima de 3 metri.

Servicii incluse in tarife:
- parcare rezervata pentru fiecare apartament
- supravegherea video a complexului
- internet wireless pe puntea corabiei, la cele 2 piscine si la locurile de joaca pentru copii
- locuri de joaca pentru copii
- acces lac Mamaia, ponton si posibilitate pescuit
- teren mini fotbal gazonat
- telefon si fax la receptie
- pastrare valori
- piscina adulti si piscina copii
- acces gratuit la petrecerile pentru copii

Servicii masa:
Micul dejun se serveste in salonul Mayflower in sistem bufet suedez sau room-service in intervalul 08.00- 10.00, in functie de numarul de persoane care sunt cazate in complex si restrictiile impuse de autoritati.
Valoarea mesei cuprins ain catalog este:
Mic Dejun= 30.00 Lei/ zi/ persoana;

Mic Dejun copii:
- copiii 0-2 ani gratuitate;
- copiii 3- 4 ani achita 15 Lei/ zi/ copil
- copiii 5- 9 ani achita 20 Lei/ zi/ copil
- copiii 10-13 ani achita 25 Lei/ zi/ copil

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
- copii 0-2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare;
- copii 3-4 ani achita 25% din valoarea unui loc de cazare;
- copii 5-9 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare;
- copii 10-14 ani sau al 3-lea adult achita 75% din valoare unui loc de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Children playground
Private bathroom
Air conditioning
Fridge
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Bar
Breakfast in the room
Kid-friendly
Kids playground

Locatie