Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Bueno este localizat in nordul statiunii Mamaia, foarte aproape de plaja, langa numeroase restaurante si terase cu renume din statiune.

Descriere: Hotel Bueno este un hotel deschis in vara anului 2010, situat in partea de nord a Statiunii Mamaia, la 5 metri de plaja.
Cu facilittile sale moderne si elegante, Bueno este un hotel confortabil unde turistii nostri pot petrece un sejur minunat pe tot parcursul anului. Datorit amenajrilor de bun gust, camerelor spatioase si a serviciilor oferite de personalul nostru, Bueno este conceput nu doar pentru relaxare dar si pentru cltorii de afaceri, sau activitti de team building. Oaspetii au posibilitatea de a servi masa si de a petrece o seara plcut in cadrul restaurantului care se afl la parterul hotelului. In restaurant se servesc preparate cu specific traditional si international, capacitatea maxim a spatiului fiind de 90 de locuri. V puteti bucura aici nu doar de o gam larg de mancruri si buturi ci si de o atmosfer cald si primitoare creat atat de personal cat si de management.

Camere: Clasificarea hotelului Bueno este de 3 stele si pune la dispozitie 18 camere matrimoniale: camere duble standard, camere duble superioare (unele dintre ele cu vedere laterala la mare) si camere premium (cu vedere frontala la mare).
Camer dubl standard
Suprafata camerei 20 mp. Camerele duble standard au vedere catre statiune.
Camer dubl Premium
Suprafata camerei 30 mp
Aceast camer are 2 balcoane private cu vedere frontala la mare si faleza statiunii.
Camer dubl superioar
Suprafata camerei 25 mp
Capacitatea maxim este de 3 persoane. Camerele duble superioare sunt pozitionate pe partile laterale ale hotelului

Facilitati:

Camerele dispun de TV cu ecran plat cu canale prin cablu, balcoane, sunt moderne si mobilate confortabil.
Fiecare camera include minibar, seif si birou.
Hotelul ofera un confort deosebit prin dotarile moderne si atmosfera familiala creata de personalul bine instruit precum si de facilitatile oferite de accesul direct pe plaja.
Hotelul dispune de o plaja amenajata aflata in imediata vecinatate, la aproximativ 3m de terasa.
Hotelul Bueno dispune de o receptie cu program nonstop, precum si parcare privata gratuita, in functie de disponibilitate.

Restaurant:
Oaspetii au posibilitatea de a servi masa si de a petrece o seara plcut in cadrul restaurantului care se afl la parterul hotelului. In restaurant se servesc preparate cu specific traditional si international, capacitatea maxim a spatiului fiind de 90 de locuri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie