Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Grupul de apartamente Aquarium Clau este situat in Mamaia Nord, deci este ideal pentru familii si nu numai.

Apartamentele sunt mobilate si utilate modern cu electronice si electrocasnice noi.

Fiecare apartament din grup are o adresa diferita:

One Aquarium este situat pe str D24, Simona s Apartment pe Prelungirea D17, Holiday 1 este pe str M4, Holiday 2 pe M9 si Neni apartment pe Blv Mamaia Nord nr 26.

  • Apartament Aquarium Clau este situat la cativa metri de plaja Kazeboo, deci este ideal pentru familii si nu numai.
  • Apartamentul este mobilat si utilat modern cu electronice si electrocasnice noi.
  • In fata locatiei este un loc amenajat cu spatiu verde, banci, perfect pentru recreere si loc de joaca pentru copii.
  • Apartamentul Simona's Mackerel este pozitionat pe strada D 17, finalizat in anul 2018, situat la 20 m de malul marii si 5 minute de cluburile Loft, Bamboo, Fratelli, Ego, Nuba, lucru ce face ca aceasta locatie sa fie de mare interes.
  • Proprietatea este ideala ca apartament de vacanta, avantaj ce poate fi tradus prin privelisti spectaculoase de la rasarit pana la apus, prin libertatea de a practica sporturile nautice preferate sau prin bucuria de a ieși direct pe plaja.
  • Apartament Infinity Summerland este situat in deja faimoasa zona Summerland, cu privire directa la mare si lateral la lac in proximitatea cluburilor Fratelli, Ego, Nuba. Apartamentul dispune de 2 camere dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila. Este mobilat si utilat perfect pentru a putea petrece vacanta ideala.
  • Fiind situat in zona cluburilor este ideal pentru persoane carora le place viata de noapte.
  • Holiday 2 va oferă un confort deosebit, fiind mobilat si utilat complet lux lucru ce face ca aceasta locatie sa fie de mare interes.
  • Proprietatea este ideala ca apartament de vacanta, avantaj ce poate fi tradus prin privelisti spectaculoase de la rasarit pana la apus, prin libertatea de a practica sporturile nautice preferate sau prin bucuria de a avea plaja in apropiere .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Lift
Wi-Fi
Parcare pe stradă
Aer condiționat
Check-in / Check-out prioritar
Serviciu privat Check-in / Check-out
Prosoape plajă

Locatie