Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Alezzi Beach Mamaia, este un complex nou de apartamente cu vedere lateral la mare, localizat in Mamaia Nord - Navodari, pe faleza statiunii.

Descriere: Complexul de apartamente dispune de 160 spatii de cazare, a fost inaugurat in 2019, este construit in imediata apropiere a plajei si ofera o varianta excelenta de cazare pentru turistii care doresc inchirierea unui apartament, in conditii de siguranta sporite, departe de agitatia statiunii Mamaia, dar in imediata vecinatate a plajei.

Camere: Toate camerele dispun de: living cu canapea extensibila, TV LED, aer conditionat, chicineta dotata cu plita electrica, cuptor cu microunde, frigider si vesela si baie cu dus.

Facilitati camere:
Garsonierele Superioare au o suprafata de 44 mp fiind formate din living, baie, chicineta deschisa, balcon si vedere laterala la mare. Nu au dormitor separat, patul matrimonial si canapeaua sunt in living. Dispun de aer conditionat, televizor, chicineta dotata cu plita electrica, cuptor cu microunde, frigider si vesela, fier de calcat.
Garsonierele Studio au o suprafata de 37 mp fiind formate din dormitor si living cu canapea extensibila, chicineta deschisa, fara vedere la mare.
Apartamentele cu un dormitor au o suprafata de 53 mp fiind formate din living, dormitor, chicineta, baie, balcon, cu vedere laterala la mare avand aceleasi dotari ca si garsoniera.
Apartamentele cu 2 dormitoare au o suprafata de 80 mp fiind formate din living, 2 dormitoare, baie, chicineta deschisa, balcon, cu vedere laterala la mare. Au aceleasi dotari ca si garsonierele.

Masa:
Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie, lounge (bar cu terasa).
Servicii:
Apartamentele Alezzi Beach ofera acces gratuit la SPA, sal de fitness, zone de beauty si piscine exterioare, gradina, bar si terasa.
Tabara de vacanta din Navodari este la 2,8 km, iar plaja Kudos se afla la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, la 24 km. Este locul ideal pentru relaxare si distractie, fiind aproape de zona de cluburi, cafenele si restaurante.

Parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), articole de toaleta, prosoape.

Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o taxa speciala pentru promovarea turistic in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie