Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Thealos Village este o adunare a mai multor spatii private cu vedere catre golful Ligiei, ce este un sat de pescari, situat la 5 km de centrul orasului Lefkada.
Construit la poalele unui deal plin de verdeata, la numai 200 de metri de drumul de langa plaja, combina ideal frumusetea muntelui cu marea.
Acest loc impresionant a fost creat cu scopul de a castiga un loc in inima vizitatorilor. Fiind bazate pe traditia insulor Ionice, toate vilele si apartamentele sunt construite si utilate cu cele mai inalte standarde, cu spatii interne impresionante, moderne, in culori frumoase ce garanteaza confortul si multumirea dumneavoastra pentru cea mai frumoasa vacanta!
Micul dejun este Bonus din partea unitatii de cazare!

150 metri de mare
150 metri de prima taverna
300 metri de prima plaja
600 metri de orasul Ligia
5 km de orasul Lefkada
6 km de plajele Agios Ioannis & Milos Beach
22 km de plaja Kathisma

Mai concret, locul este alcatuit din 7 vile luxoase, Amfitriti, Aktea, Thetis, Nisea, Meliti si Galini si mai multe apartamente traditionale, ce sunt complet mobilate pentru a oferi cele mai inalte standarde.

Vila Amfitriti are 2 etaje si poate gazdui pana la 13 persoane. Este formata din 5 dormitoare, 4 bai+1 toaleta.
La parter, vila ofera un apartament, complet utilat, cu coridor si sufragerie comfortabila, bucatarie cu toate instalatile electronice necesare, dormitor cu pat dublu si baie cu cada si hydromasaj. Salonul acestui apartament ofera doua canapele comfortabile,subdedesuptul acesteia exista doua paturi pliante care pot servi doua persoane. Exista TV si DVD player atat in salon cat si in dormitor.
Tot la parter mai exista o camera, elegant decorata cu o canapea extensibila si doua paturi de o persoana. Aceasta camera poate gazdui 3 persoane si beneficiaza de TV, DVD player si baie cu cuda si hidromasaj.
La primul etaj, exista un spatiu mare comfortabil decorat cu canapele moderne, sufragerie mare, masa, fotolii si scaune comfortabile. Decoratia spatiului este completata de veoze, tablouri moderne si perdele de calitate. In acelasi spatiu, exista un W.C modern, semineu, TV,DVD player, telefon si o bucatarie complet utilata, cu frigider mare, masina de spalat haine si vase, cuptor de microunde, tostiera, fierbator, masina de facut cafea pentru cafea filtru, esspreso, capucino si cafea greceasca, aspirator, fier si suport de calcat, serviciu de farfurii, pahare si celelalte accesori ale unei case utilate.
Marele avantaja al vilei este veranda mare, ce ofera vedere la dealul plin de verdeata si la marea Ionica.
La etajul doi, exista trei (3) dormitoare, cu parchet, decorate cu material de bun gust, mobila eleganta, tablouri moderne si veoze alese. Ofera paturi duble, sifonier incapator, scaune, oglinda, birou, TV, DVD player si un seif. Unul din dormitoare ofera o baie interioara cu dusiera si hydromasaj, iar celelalte doua impart o baie mare cu cada si hydromasaj. Produse de ingrijit si feon exista in toate baile.
Mare grija sa dat la calitatea inalta a paturilor, prosoapelor, pernelor, paplumilor si saltelelor anatomice pentru un somn placut. Toate geamurile si usile ofera obloane si site de siguranta electrice. In prestatii se includ usi de siguranta, alarma, aer-conditionat, incalzire autonoma, internet wirelles si locuri pentru parcarea automobilelor.
In apropiere exista o piscina mare cu hydromasaj, mese, scaune comfortabile, seslonguri si umbrele. Vizitatorii pot admira marea Ionica, pot sa se bronzeze sau sa citeasca. De asemenea, exista un barbeque zidit din piatra pentru pregatirea unui pranz sau cina.

Vila Aktea are 2 etaje si este formata din 4 dormitoare, 3 bai si poate gazdui pana la 9 persoane.
La parter, exista un spatiu mare cu canapele moderne, semineu, TV, DVD player, internet wireless, fotolii comfortabile, sufragerie mare, un W.C si o bucatarie complet utilata care contine frigider cu doua usi, masina de spalat vasele si haine, cuptor cu microunde, tostiera, fierbator, masina de facut cafea pentru cafea filtru, capucino, esspreso, si cafea greceasca, aspirator, fier de calcat, suport de calcat, servicii moderne de vase si pahare precum si alte accesorii ce completeaza o casa completa.
La primul etaj, exista trei (3) dormitoare comfortabile, cu parchet, mobile elgante, dulapuri, birou, scaune, TV, DVD player. Fiecare dormitor are stilul lui, perfect armonizat cu culorile decoratiunilor. Unul dintre dormitoare are baia lui cu dusiera si hydromasaj, celelalte doua dormitoare impart o baia mare comfortabila cu cada si cu hydromasaj. De asemenea se ofera produse de ingrijit si feon-uri.
In spatiul din semisubsol al villei, se afla un spatiu mare cu dulapuri, doua canapele confortabile, care sub ele ascund doua paturi pliante care pot sa serveasca doua persoane, mese, TV, DVD player, birou si scaune. In spatiul acesta exista o baie cu dusiera si hydromasaj. Spatiul este recomandat pentru odihna si liniste.
Toate geamurile si usile ofera obloane electrice de siguranta si de umbra cu site. In prestatii se include usi de siguranta, alarma, aer-conditionat, incalzire autonoma.
Villa este inconjurata de spatii zidite cu piatra precum si gradini cu flori si verdeata. Exista colturi frumoase cu fotolii comfortabile si mese ce sunt acoperite de o prelata astfel incat vizitatorul sa savureze fiecare clipa.
In marea piscina a Villei Aktea vizitatorul poate sa savureze baia facand hydromasaj, sa se bucure de soare pe seslongurile odihnitoare si sa se calmeze admirand vederea magica a marii. Pe partea de exterior exista un barbeque mare zidit de piatra si un larg spatiu de parcat automobilele.

Vilele Thetis, Nisea, Meliti si Galini beneficiaza de 2 dormitoare, 3 bai si piscina privata.
Aceste ville sunt construite pe doua nivele, parter si primul etaj. La parter, langa semineu, exista doua canapele moderne, care ascund doua paturi pliante care pot sa serveasca 2 persoane. Imobilarea este completata de catre o sufragerie pentru sase persoane, TV, DVD player, telefon, internet wireless si mici accesorii folositoare pentru o sedere placuta. Veoze alese, tablouri si perdele de bun gust arata comfortul ales al spatilor.
Bucataria complet utilata poate sa satisfaca si pe cel mai pretentios vizitator oferindu-i frigider cu doua usi, masina de spalat vasele si hainele, cuptor cu microunde, tostiera, fierbator, masina de facut cafea pentru cafea filtru, capuccino, esspreso si cafea greceasca, aspirator, fier de calcat si suport, servicii moderne de farfurii si pahare. In acelasi spatiu exista o baie mare cu dusiera hydromasaj, produse de ingrijit si feon.
La primul etaj se afla doua dormitoare cu pat dublu, sifoniere mari, birouri, scaune, TV, DVD player si un seif. Ofera bai comfortabile, una dintre ele are dusiera si hydromasaj, iar cealalta are cada si hydromasaj. Amandoua ofera produse de ingrijit si feon. La veranda etajului exista mobila comfortabila.
La ambele nivele exista doua mari iesiri catre spatiile externe pentru a putea sa se admire privelistea.
Umbrele si seslonguri exista in jurul piscinelor cu posibilitatea hydromasajului, la fiecare dintre vile, pentru bronz, odihna sau baie. Exista de asemenea barbeque exterior pentru nevoile vizitatorilor.

Suita Pasithea cu SPA pentru 3 persoane.
In partea laterala a complexului Thealos Village se remarca o suita independenta cu suprafata de 65 de m2. Numele ei e Pasithea, care in mitologia greaca era zeita desfatarii si a odihnei sau dupa alta versiune, una dintre cele trei gratii. Datorita asezarii in cel mai inalt loc, combina frumusetea fara seaman a locului lefkaditic cu vederea panoramica catre mare Ionica.
Zecile ambarcatiuni de recreere care calatoresc pe apa lina compun o imagine cosmopolita si se completeaza cu arhitectura locala.
Spatiul suitei Pasithea ofera conditii excelente de cazare pentru trei persoane. Salonul poseda o canapea comfortabila cu posibilitatea de a deveni pat, mobila de bun gust, TV, DVD player, internet WiFi. Bucataria este complet utilata.
Dormitorul are pat dublu king size si se asorteaza cu paturile ecologice si cu perdelele de bun gust. Dulapurile incapatoare, asigura de asemenea o sedere comoda. Acest mediu confera lux si deosebita finete completandu-se cu veiozele care creeaza o atmosfera speciala. Pentru pastrarea bunurilor de valoare exista un seif.
Baia moderna are cada, si beneficiaza de produse de inalta calitate pentru ingrijirea si frumusetea personala precum si feon, dar si masina de spalat haine.
In interiorul suitei exista instalatie spa cu sistem de iluminare si circulatie a apei pentru momentele deosebite de relaxare, stare buna de sanatate si revigorare.
Pe balcon exista doua sezlonguri pentru a admira privelistea.

Apartamente din piatra
4 Apartamente se afla la parter si pot acomoda pana la 4 persoane fiecare si au piscina comuna.
3 Apartamente se afla la primul etaj si pot acomoda pana la 4 persoane fiecare si au piscina comuna.
2 Apartamente pentru pentru 3 persoane la primul etaj. Piscina este comuna.

Fiecare apartament ofera un salon, un dormitor, bucatarie si baie.
Spatiul salonului este decorat cu canapele moderne extensibile, o masa pentru 4 persoane, TV, DVD player si internet wireless. In dormitoare exista un pat dublu mare cu doua noptiere, de inalta calitate, paturi si plapumi, perdele care se asorteaza, sifoniere, oglinzi, veoze de bun gust si tablouri moderne. De asemenea exista TV, DVD player si un seif.
Bucataria ofera frigider, cuptor si aragaz electric, cuptor cu microunde, tostiera, fierbator, masina de facut cafea pentru cafea filtru, capuccino, espresso si cafea greceasca, servicii moderne de farfurii si pahare si toate accesorile pentru o casa utilata. De asemenea, exista masina de spalat rufe. Baie e dotata cu dus si cada hydromasaj, produse de ingrijit si feon.
In toate apartamentele exista aer-conditionat, site si obloane protectoare de soare si incalzire autonoma.
Pe veranda exista mobila de bun gust pentru spatii exterioare care se armonizeaza cu cladirea si a spatiului inconjurator. Se pot utiliza doua barbeque-uri.
Cei care inchiriaza apartamentele pot sa foloseasca o piscina mare comuna. De asemenea, exista locuri de parcare acoperite pentru automobile.
Langa apartamente se afla parcul pentru copii de la Thealos Village.

Suita din piatra ofera un salon, un dormitor, bucatarie si baie.
Spatiul salonului este decorat cu canapea moderna extensibila, masa, mobila de bun gust, TV, DVD player si internet Wi-Fi.
In dormitor exista un pat dublu mare cu doua noptiere, de inalta calitate, paturi si plapumi, perdele care se asorteaza, sifonier, dulapuri pentru lucrurile personale, oglinzi, veoze de bun gust si tablouri moderne. De asemenea exista TV, DVD player si un seif.
Bucataria ofera masina de spalat, frigider, cuptor si aragaz electric, cuptor cu microunde, tostiera, fierbator, masina de facut cafea pentru cafea filtru, capuccino, espresso si cafea greceasca, servicii moderne de farfurii si pahare.
Baie e dotata cu dus si cada cu hydromasaj, produse de ingrijit si feon.
In suita exista aer-conditionat, site si obloane protectoare de soare si incalzire autonoma.
Pe veranda exista mobila de bun gust pentru spatii exterioare care se armonizeaza cu cladirea si a spatiului inconjurator.
Langa suita se afla un barbeque, iar piscina este comuna.

Check in: 14:00
Check out: 11:00

Distante:
150 metri de mare
150 metri de prima taverna
300 metri de prima plaja
600 metri de orasul Ligia
5 km de orasul Lefkada
6 km de plajele Agios Ioannis & Milos Beach
22 km de plaja Kathisma

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie