Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Galini Seaside Resort and Spa Lefkada


Descriere

Situat in statiunea Nikiana, la 4 km de orasul Nidri, Porto Galini se află pe un domeniu amenajat de peste 4 ha, de-a lungul unei plaje retrase. Acesta oferă 2 piscine si un centru spa cu 2 piscine interioare. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Toate camerele si suitele de la Porto Galini au balcon cu vedere la Marea Ionică. Oferă aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum si DVD player. De asemenea, acestea au seif, minibar si baie cu articole de toaletă gratuite, papuci si uscător de păr.

Seaside Resort & Spa Porto Galini serveste un mic dejun tip bufet in fiecare dimineată. Pe tot parcursul zilei se oferă o mare varietate de preparate internationale, precum si delicatese locale.

Printre facilitătile sportive se numără 3 terenuri de tenis, o sală de gimnastică ultramodernă cu vedere la mare si un teren de volei pe plajă. Oaspetii au la dispozitie si un pavilion de yoga orientat spre răsărit. In plus, există si un loc de joacă pentru copii.

Capitala insulei, orasul Lefkada, se află la o distantă de 12 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie