Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Panorama Ionian View se afla in statiunea Ninkiana, in lefkada. Este o constructie moderna formata dintr-un grup de cladiri, in afara staiunii, la soseaua principala si la cativa pasi de malul marii. Nikiana Beach este cea mai apropiata plaja organizata cu umbrele si sezlinguri, Limni Beach este la cateva minute de mers pe jos iar Lygia Beach se afla la 2.7km distanta.


Facilitati hotel: Wi-Fi, gratar, piscina, parcare fara taxa.


Facilitati camere: aer conditionat, TV, soundproof, terasa mobilata cu masa si scaune, Wi-Fi, seif, lenjerie si prosoape, uscator de par, produse pentru curatenie.


1 x Camera dubla (50 mp) cu intrare separata de la exterior, ce ofera o vedere superba la mare, la piscina si la gradina (capacitate pana la 4 persoane):
Este un apartament format din: un dormitor cu pat dublu, un open space spatios cu un living cu o canapea dubla extensibila, o zona pentru luat masa si bucatarie complet utilata cu frigider, cana electrica, cuptor, toaster, produse pentru curatenie, vesela etc.
1 baie cu dus, prosoape si uscator de par.


3 x Maisonette 1 dormitor (70 mp) cu intrare separata de la exterior, ce ofera o vedere superba la mare si la gradina (capacitate pana la 4 persoane):
Parter cu un open space foarte spatios format din: un living cu o canapea dubla extensibila, o zona pentru luat masa si bucatarie complet utilata cu frigider, cana electrica, cuptor, toaster, produse pentru curatenie, vesela etc.
Etaj cu un dormitor cu pat dublu sau twin.
2 bai cu dus, prosoape si uscator de par.


3 x Maisonette 2 dormitoare (100 mp) cu intrare separata de la exterior (scari), ce ofera o vedere superba la mare, la gradina si la piscina (capacitate pana la 6 persoane):
Parter cu un open space foarte spatios format din: un living cu doua canapele duble extensibile, o zona pentru luat masa si bucatarie complet utilata cu frigider, cana electrica, cuptor, toaster, produse pentru curatenie, vesela etc.
Etaj cu doua dormitoare duble separate.
2 bai cu cada sau dus, prosoape si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie