Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Descriere hotel

Toate vilele sunt construite pe două spații și se extind pe două niveluri. La parter există un living spațios, o bucătărie spațioasă și complet utilată și o mică cabină de duș. În camera de zi există o canapea cu trei locuri, care poate fi transformată în două paturi de o persoană pentru a găzdui mai multe persoane. Balconul mare al livingului are vedere la piscină și la grădină.

O scară de marmură duce la primul etaj, unde există un dormitor cu pat dublu și baie mare. De la balconul dormitorului puteți vedea frumoasa așezare Frini, construită pe un deal la vest de complex, și simțiți briza răcoritoare venind de la marea Agios Ioannis.

Vilele sunt ideale pentru cupluri, dar pot găzdui și satisface familii de până la 4 membri.

  • Serviciu de curățenie la fiecare 3 zile
  • Schimb de lenjerie de pat la fiecare 3 zile 
  • Schimba de prosoape la fiecare 3 zile
  • Coș de Bun venit! incluse (vin, miere, fructe, prăjituri, apă, zahăr, cafea, ceai)
  • 3 unități în total
  • 1 piscină comună + 1 piscină pentru copii (adâncime 1,2m)


Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie