Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Odyssey


Descriere

Localizare: in Agios Nikitas, un mic sat traditional aflat pe malul marii ce dispune de restaurante, taverne cu preparate din peste, baruri intime si magazine, toate acestea oferind cadrul propice pentru vacante confortabile. In plus golful din zona ofera adapost pentru ambarcatiunile de mici dimensiuni.

Facilitati si servicii hotel: restaurant, piscina cu sezlonguri, bar la piscina, lift, seif la receptie, bar si spatiu amenajat pe terasa ultimului nivel unde se poate servi, in functie de vreme, micul dejun.

Facilitati camere: Complexul Odyssey este compus din :

- cladire principala, 3 etaje si parter, cu 37 de camere (70 de paturi) majoritatea dispunand de aer conditionat, toate cu balcon sau veranda, baie, telefon si mini-frigider.

- resedinta self-catering, cu priveliste catre piscina, mare si munti, formata din 2 apartamente de 60mp (capacitate maxima 5 persoane) compuse din 2 bai, camera de zi, bucatarie complet echipata, dormitor, dispunand de aer conditionat si internet wireless si un apartament de 40 mp (capacitate maxima 5 persoane) compus din baie, camera de zi, bucatarie complet echipata, cu terasa mare, piscina de 104mp cu hidromasaj si piscina mica pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.