Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nefeli Hotel - Lefkada


Descriere

Hotelul Nefeli este situat pe coasta de vest a insulei Lefkadi, in satul Agios Nikitas la 12 km de Lefkada, la 80 de metri de plaja. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Proprietatea este localizata in centrul satului Agios Nikitas, pe singurul drum pietonal principal. Pe coasta de vest a insulei Lefkada, Grecia. Se gasesc o multime de restaurante, magazine de suveniruri, taverne si minimarketuri de-a lungul strazii principale. Plaja este inconjurata de dealuri abrupte cu maslini si pini care duc pana la apa cristalina a marii. De asemenea aici este si plaja Pefkoulia, cunoscută sub numele de Agios Nikitas Beach, dar si Milos Beach.
 

Facilitati hotel

Capacitatea Hotelului este de 20 de camere, dintre care 4 studio-uri echipate cu chicineta. Dispune de o parcare privata, gradina, receptie, wi-fi gratuit si terasa.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, seif, frigider, balcon, baie cu dus, acces la internet gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie