Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Superb 9.1 Booking.com Certificat de excelenta Trip Advisor Hotelul nou si modern este situat in satul Nikiana, la 9 km de orasul Lefkada si la 12 km de Nidri, cea mai cunoscuta si cosmopolita statiune din insula. Este alegerea perfecta pentru cupluri si pentru cei care isi doresc o vacanta relaxanta si servicii de calitate. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Eleana Boutique Hotel 3* este localizat in satul Nikiana, la 9 km de orasul Lefkada si la 12 km de Nidri, cea mai cunoscuta si turistica locatie din insula.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor 25 de camere (13 studiouri cu vedere la gradina si piscina, apartamente cu 1 dormitor si apartamente cu 2 dormitoare), piscina cu sectiune pentru copii, camere pentru persoane cu nevoi speciale, loc de joaca pentru copii, bar la piscina, lobby bar, lift, parcare privata descoperita, inchiriere masini si biciclete, sala TV, biblioteca, masaj, acces gratuit la internet WIFI, depozitarea bagajelor, seifuri, spalatorie.

Facilitati camere

Camerele sunt decorate elegant, au ferestre mari cu vederi spre zonele inconjuratoare, baie cu dus, uscator de par, balcoane confortabile si mobilate, aer conditionat, TV plasma, DVD player, bucatarie echipata complet (in apartamente), telefon.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet bogat, cu preparate calde si reci, servit pe terasa. In afara de barul din hotel, mai exista un bar la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie