Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest resort se află la cam 800 de m de plajă, într-o zonă centrală la Pefkochori.

Dotări

Resortul cu aer condiționat oferă 80 de camere ce se află atât într-o clădire principlă cu 3-etaje cât și în 8 clădiri auxiliare. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Resortul oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, volei de plajă și volei. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a resortului. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: 2 restaurante, o sală de mese, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Lista cu bucate mai cuprinde și mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Stau la dispoziție băuturi alcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie