Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandros Palace Hotel Suites


Descriere

Locatie: Hotelul Alexandros Palace Suites se contopeste cu cadrul natural, oferind privelisti spre mare, fiind locul perfect pentru familile cu copii si pentru cei insotiti de animalele de companie.
Unitatea de cazare este formata din mai multe cladiri raspandite intr-o gradina plina cu verdeata si ofera plaja privata.

Facilitati camere: Cele 243 de camere sunt dotate cu: TV, aer conditionat, internet Wi-Fi, frigider/ mini bar, seif, fierbator, pliculete ceai/cafea, uscator de par, baie cu dus/cada si balcon.
Camerele duble: 27 m2 - 2 paturi rwin si canapea extensibila.
Suita Junior: 40 m2 - 2 incaperi: dormitor si living.
Camera Family: 40 m2 - pat matrimonial sau 2 paturi twin si canapea extensibila.
Family Executive Sea View: 60 m2 - 2 spatii/camere despartite de usa sau de un perete decorativ (4 paturi twin si canapea extensibila).
Family Superior: 50 m2 - 4 paturi twin si canapea extensibila.

Facilitati hotel: 2 restaurante, 4 baruri, 4 piscine, sala conferinte pentru 350 de persoane, activitati pentru copii, servicii si facilitate pentru persoanele cu dizabilitati, receptie, parcare, animalele de companie sunt acceptate, sala sport, teren volei, teren tennis, teren baschet, masa ping-pong, centru Spa, masaj, lectii Yoga-Pilates, seri tematice, lit. magazine.

Distanta de plaja: 150-300 m
Distanta centru centru: 7 km Ouranopolis

Check in: 14:00
Check out: 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie