Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Vilele Elenite se găsesc în întregul complex, la distanțe care variază între 5 și 250 de metri față de plajă. Aflate pe prima linie, ele oferă o panoramă încântătoare către plaja și Marea Neagră. Înconjurate de un peisaj natural fermecător, aceste vile își impresionează oaspeții prin stilul lor simplu și minimalist, ceea ce adaugă un farmec aparte locației. În plus, acestea asigură un nivel ridicat de confort, facilități diverse și servicii de calitate, pentru a oferi o experiență memorabilă tuturor vizitatorilor.

Facilități hotel

Complexul este dotat cu următoarele facilități: recepție, restaurant principal, restaurant a-la-carte, irish pub, lobby bar, beach bar (cu cost suplimentar), bowling (cu cost suplimentar), mini golf (cu cost suplimentar), sală de jocuri, discotecă, club de noapte, centru medical, centru comercial, piscină pentru copii, grădiniță cu piscină și teren de tenis, centru de animație, sală de internet, centru spa, sală de fitness, baie turcească, jacuzzi, masaj, teren de tenis, centru de echitație (cu cost suplimentar), aqua park și locuri de parcare.
 

Facilități camere

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie