Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLAS ELENITE PREMIUM


Descriere

Vilele Elenite Premium sunt situate la doar 500 de metri distanță de plajă, oferind oportunitatea unei vacanțe relaxante la malul mării. Complexul impresionează prin facilitățile sale și prin atenția acordată confortului oaspeților. Cu un design plăcut și servicii bune, Villas Elenite Premium creează o atmosferă liniștită și primitoare, unde oaspeții se pot relaxa și bucura de momentele de odihnă.

Facilități hotel

Complexul are o gamă variată de facilități, inclusiv un restaurant principal, trei restaurante a la carte (Sozopol, Talyana și Sun Shine), lobby bar, piscină interioară și exterioară, loc de joacă pentru copii, sală de fitness, saună, masaj și solar, SPA, acces la internet în hol, lift, centru medical, activități precum tenis de masă și biliard, teren de tenis, sală de conferință și parcare (în limita locurilor disponibile).

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, WiFi, minibar, uscător de păr, aparat de cafea, baie cu duș/cadă, telefon și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.