Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Royal Bay se află la doar 10 metri distanță de plajă, situat în mijlocul frumoasei coaste sudice. Priveliștea este superbă, oferind o panoramă largă asupra mării, care încântă ochii și sufletele celor ce îl vizitează. În această atmosferă relaxantă și liniștită, oaspeții se simt ca acasă, bucurându-se de fiecare moment petrecut la Hotelul Royal Bay, transformându-l într-o experiență de neuitat.

Facilități hotel

Hotelul Royal Bay oferă multe facilități, precum restaurant, terasă, bar în lobby, bar cu vitamine și sală de fitness. De asemenea, dispune de un centru SPA complet echipat, magazine, piscină în aer liber cu o secțiune specială pentru copii, loc de joacă pentru cei mici și un snack bar lângă piscină.
Pentru divertisment, hotelul oferă o echipă de animație, jocuri electronice și un mini club pentru copii. Există și un aqua park pentru distracție acvatică.
Serviciile gratuite includ șezlonguri și umbrele la piscină și pe plajă, tenis de masă, tenis de camp (cu echipament disponibil contra cost), fitness, aqua gim, biliard, darts, precum și animație în timpul zilei și spectacole seara. Oaspeții se pot bucura și de toboganele și piscinele din cadrul Atlantis Aqua Park.
Serviciile cu plată includ tratamente SPA, cosmetice, acces la jacuzzi, saună, solarium, bowling și mini golf.
 

Facilități camere

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor, internet, telefon, baie cu duș și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie