Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Renovat in 2015, Royal Neptun Hotel Dubrovnik este o proprietate liniștită situată pe plajă, in peninsula Lapad. Este inconjurat de pini parfumați și oferă vedere panoramică minunată la mare. Majoritatea camerelor au balcon, iar accesul la conexiunea WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Oaspeții se pot bucura de piscinele splendide in aer liber (1 piscină pe varful unei stanci și 1 piscină pentru copii) sau pot să sară in strălucitoarea Mare Adriatică.

Toate camerele Hotelului Royal Neptun Dubrovnik oferă aer condiționat și TV cu ecran plat și canale prin satelit. Băile private moderne includ halate de baie, papuci și articole de toaletă.

Oaspeții se pot bucura de apusuri de soare uimitoare pe terasele frumoase ale restaurantelor. Acestea se află la numai cativa metri de mare si oferă preparate culinare mediteraneene si vinuri dalmate. La restaurantul Neptun Terrace se oferă un mic dejun tip bufet generos.

La proprietate sunt disponibile tratamente spa și masaje de intinerire. Oaspeții se pot relaxa in saună sau pot alege să se antreneze in centrul de fitness.

Hotelul Royal Neptun se află la 10 minute de mers cu mașina de centrul vechi al orașului Dubrovnik. La hotel există o stație de autobuz.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie