Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta Marina 2 - Sfantu Gheorghe


Descriere

Pensiunea Delta Marina pune la dispozitia clientilor: - 18 camere cu o capacitate maxima de 34 de persoane - Restaurant - Bar - Living - Sala de conferinte Fiecare camera este dotata cu: Telefon Internet Mini-bar Televizor cu plasma Aer conditionat DusDelta Marina 1 vă pune la dispozitie 10 camere KING Standard, 6 camere FAMILY si 1 camera SINGLE, iar Delta Marina 2, situată la doar 50 de metri are 10 camere KING Standard Danube view. Acestea sunt extrem de primitoare si au o arhitectură specifică zonei. Complexul iti oferă tot confortul modern, de la aer conditionat si baie proprie, TV, minibar, loc de joacă pentru copii, la săli de conferintă si wi-fi.
Delta Marina este kids friendly si dispune de un loc de joacă pentru copii indoor/outdoor.

Restaurantul Delta Marina este renumit pentru storceag, o ciorbă de peste deosebita, specifica acestei minunate zone, insotită de painea proaspătă pregatita de noi. Din meniu nu lipsesc: saramura de peste, pestele prăjit si marinat, plachia de peste, salata de icre de crap si icre de stiucă precum si alte bunătăti oferite de apele romanesti.
In cadrul Delta Marina 2 o să descoperiti Brutăria Deltei. Ea aprovizionează satul Sfantu Gheorghe cu paine proaspătă, facută in cuptor cu lemne, in fiecare zi. Painea Deltei, asa cum au numit-o sătenii, este o paine sănătoasă, ce respectă o retetă cu traditie, mostenită din anul 1991.
Delta Marina vă pune la dispozitie o sală de conferinte pentru aproximativ 60 de persoane. Aici putem găzdui seminarii, lansare de produse, traininguri de formare a personalului, intalniri de afaceri sau un eveniment al companiei. Nu trebuie decat să alegeţi data, iar noi vă punem la dispoziţie tot ce aveti nevoie pentru a avea un eveniment reusit.

Terasa/ Lounge Delta Marina are un concept unic, este self service si este deschisă doar in timpul sezonului de vară. Este singura terasă din Sfantu Gheorghe care are un cuptor pe lemne menit să facă cea mai delicioasă pizza, un ceaun in care ciorba de peste clocoteste, peste la plită si alte cărnuri sau legume la grătar. Este un loc relaxant unde poti petrece cu prietenii pana la ziuă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.