Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în Gerani, chiar pe malul mării, într-o zonă liniștită. Cel mai apropiat aeroport este Chania (CHQ), distanța este de aproximativ 35 de km.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile aparthotelului. În spațiile comune este disponibil WiFi. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de spălătorie și un medic de la hotel.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, volei de plajă și baschet. În aparthotelul cu o sală de fitness, biliard, un joc de darts, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Oferta de relaxare a locului de cazare cuprinde un spa și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 3 restaurante pentru nefumători. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, aparthotelul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie