Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Impact

   Aleea Studențească, Costinesti Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul dispune de 70 de camere duble pentru cazare cu bai proprii, Tv, frigider si aer conditionat, pardoseli de gresie cu covorase, tamplarie Pvc, mobilier nou deosebit. 20 de camere dispun de vedere la mare. Parcare pazita in curtea unitatii.

Dotari generale hotel : P+5 constructie noua(2007), camere duble cu grup sanitar propriu si cabina de dus, pardoseli de gresie cu covorase, tamplarie Pvc, usi noi de acces in camere, mobilier nou deosebit, camerele sunt prevazute cu balcoane, receptie moderna cu magazine de unde se pot achizitiona produse si bunuri valorice.

Servicii suplimentare: - incluse in tarif: transmiterea de mesaje, trezirea turistilor, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, comenzi taxi, pastrare bagaje - cu plata sau inchiriere: jocuri distractive, billiard

Alte informatii : se accepta animale de companie numai in camerele de la parter, cu conditia prezentarii la receptie a carnetului de sanatate si a achitarii unei taxe de 30% din tariful de cazare al unei camere.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Seif
Monitorizare video zone comune
Mobilier extern
Monitorizare video 24h
Serviciu privat Check-in / Check-out
Camere nefumători
Recepție 24h
Terasă
Aer condiționat
Alarmă fum
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Serviciu curățenie
Alarmă
Terasă acoperită
Zonă fumători
Parcare pe stradă

Locatie