Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Regal, a introdus pachetele turistice de tip All inclusive light(bauturi alcoolice si nealcoolice, incluse doar in timpul meselor) destinate atat familiilor cu copii, cat si celor care doresc sa petreaca o vacanta la malul marii fara griji, avand toate serviciile asigurate. Hotelul, este situat in inima staiunii Costinesti. Langa Teatrul de Vara, la 150 m departare de mare, intr-un loc inconjurat de liniste si verdeata.

Cu o capacitate de cazare de 51 de camere,Hotel Regal a fost renovat complet in anul 2021, devenind o locatie de 3 stele, potrivita pentru toti cei care vor sa petreaca o vacanta relaxanta la malul marii, in Satiunea Costinesti, atat pe perioada sezonului cat si in extrasezon, hotelul fiind dotat cu incalzire cu calorifere. Toate camerele au in dotare baie cu cabina de dus, uscator, papuci de unica folosinta si produse de igiena personala, periute si pasta de dinti, casca dus, betisoare urechi, sampon, balsam,gel de dus, aer conditionat, minibar si televizor LCD, cablu,balcon, iar camerele superioare deluxe au in dotare, pe langa cele enumerate mai sus, halate de baie si cantar, pentru monitorizarea greutatii. Se ofera internet wifi in mod gratuit atat in camere cat si spatiile comune.Hotelul dispune de o sala de conferinte cu 100 de locuri, dotata cu videoproiector si flipchart. Restaurantul hotelului, serveste preparate culinare specifice bucatariei internationale, locale, si romanesti Oaspetii pot servi masa pe terasele umbrite si racoroase in aer liber, aflate in gradina Hotelului Regal, precum si in interiorul restaurantului, ce se poate transforma si acesta intr-o terasa spatioasa si primitoare. Pentru relaxarea de dupa plaja, seara, Terasa For You, ce apartine tot hotelului Regal, va asteapta intr-un mediu .ambiental placut, cu DJ sau muzica live.


Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala.

Micul dejun servit in sistem de linie autoservire inchisa, cuprinde peste 30 de produse alimentare, si bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft /bauturi necarbonatate , din gama Coca Cola servite la barul restaurantului.

Pranzul servit in sistem de autoservire inchisa, cuprinde mai multe feluri de mancare, garnituri, desert, fructe si are incluse bauturi: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft/bauturi necarbonatate din gama Coca-Cola, bere si vin alb/rosu servite la draft, proseco, servite la barul restaurantului.

Cina servita in sistem de autoservire inchisa, cuprinde mai multe feluri de mancare, garnituri, desert, fructe si are incluse bauturi: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate la draft/bauturi necarbonatate din gama Coca-Cola, bauturi alcoolice autohtone si din import, bere si vin alb/rosu servite la draft, bauturi alcoolice din import(whisky Ballantines, vodka Absolut, rom Havana, aperitiv Lillet, cognag Zarea, aperitiv zarea, proseco) servite la barul restaurantului.

Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a 2-a zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.

In prima zi de cazare se intra cu cina.

Bauturile sunt incluse doar in timpul meselor.

Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente, pe care le va oferi turistilor.

Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului),

pe toata perioada sejurului.

Animalele de companie nu sunt acceptate in incinta hotelului.

In perioada iunie-septembrie nu avem tarif de single, si vindem doar cu all inclusive light.

Facilitati:

Acces la piscina, jacuzzi sauna, gratuit.

Internet wireless gratuit.

Sunt disponibile si servicii cu plata: servicii "a la carte" de mancare si bautura la terasa restaurantului Regal si servicii de servire a bauturilor pe terasa ForYou, ce nu sunt incluse in pachetele de masa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
jacuzzi
Meniu copii
Cheie acces
Terasă
Zonă fumători
Cafenea
Piscină
Grădină
Sală conferință
Serviciu curățenie
Facilități masă evenimente
Parcare păzită
Aer condiționat
Recepție
Camere nefumători
Recepție 24h

Locatie