Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hellen Residence Costinesti este amplasata in zona de nord a localitatii Costinesti, la circa 150 m de plaja, in cartierul rezidential si la doar 5 minute de mers pe faleza pana in centrul statiunii.

Descriere: Hellen Residence ofera cazare in camere triple, cvadruple si apartamente. Camerele Hellen Residence sunt extrem de spatioase si dispun de dotari care sa ii faca pe clienti sa petreaca aici clipe de neuitat, beneficiind de conditii modernizate la standarde inalte, baile fiind renovate si redecorate in anul 2022. Serviciile de masa se ofera in cadrul Tiberius Residences situat la 10 metri de Hellen.

Camere: Toate camerele sunt dotate cu bai proprii cu dus, aer conditionat, TV ecran plat si minibar.

Camere triple
Dispun de 3 paturi de o persoana, baie privata cu dus, balcon si sunt dotate cu tv cu ecran plat cu cablu, aer conditionat, minibar si wi-fi.

Camere cvadruple dispun de 4 paturi de o persoana, baie privata cu dus, balcon si sunt dotate cu tv cu ecran plat cu cablu, aer conditionat, minibar si wi-fi.

Apartamentele sunt compuse din 2 dormitoare insumand 5 paturi de o persoana, baie privata cu dus, balcon si sunt dotate cu tv cu ecran plat cu cablu, aer conditionat, minibar si wi-fi. .

Facilitati hotel: Parcare gratuita in limita disponibiltatii, acces cu animale gratuit, wi-fi gratuit, terasa, gradina, camera de baje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie