Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Atlantic Costinesti se afla in Costinesti, la doar 450 de metri de plaja, si la 600 de metri de parcul de distractii din Costinesti,iar aeroportul International Mihail Kogalniceanu se afla la 57 km de proprietate.
Camerele includ aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit ,baie privata. articole de toaleta gratuite si uscator de par.
Hotelul Atlantic Costinesti are o receptie deschis nonstop. Turistii au la dispozitie si o sal de fitness.


La Hotelul Atlanic exista o receptie deschisa nonstop care va poate informa despre atractiile din apropiere, cum ar fi parcul de distractii, obeliscul Costinesti, epava din Costinesti si plaja care se afla la doar 2 minute de mers pe jos.

Camere:
Camera dubla are pat matrimonial si baie proprie cu dus.
Camera tripla are un pat matrimonial si unul de o persoana si baie proprie cu dus.
Apartamentul este format din doua camere, fiecare camera are pat matrimonial si o canapea, apartamentul detine doua bai.

Masa:
Hotel Atlantic nu detine restaurant propriu, masa se poate servi la restaurantele sau terasele din apropiere.

Facilitati copii:
In camera cu 2 adulti:
- copii cu varste cuprinse intre 0 - 7.99 ani beneficiaza de reducere 100% la cazare, fara pat suplimentar. Daca se doreste pat pentru copil trebuie sa se solicite o camera tripla sau apartament, dupa caz.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie