Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Apart Hotel Lucky este situat in Bansko la poalele Muntilor Pirin, la aproximativ 1.5 km de telegondola si la 450 m de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie, birou schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi in intregul hotel (gratuit), camera de depozitare a echipamentelor de ski (gratuit), escape rooms (contra cost), sala de jocuri, sala de conferinte, 3 restaurante, bar, piscina BIO interioara incalzita (pentru adulti si copii), piscina cu sare de la Marea Moarta, camera cu sare pentru relaxare, shuttle la/de la telegondola la interval de 15/30 minute shuttle catre/dinspre centrul statiunii Bansko, masaj (contra cost), solar (contra cost), tratamente SPA (contra cost), baby cot (la cerere, gratuit), loc de joaca pentru copii (pe timpul sezonului de vara), kids club pentru copii (3-6 ani) cu ingrijitoare, gradinita (pe timpul sezonului de iarna, contra cost), jocuri electronice (contra cost), parcare exterioara (locuri limitate, gratuit), garaj (locuri limitate, contra cost). Hotelul accepta animale de companie cu o greutate de pana la 40 kg (necesita reconfirmare in prealabil, contra cost: se solicita depozit de 100 euro si taxa de dezinfectie: maxim 10 kg - 15 euro/zi, 10-40 kg - 20 euro/zi).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de incalzire centralizata, chicineta complet utilata (plita, aspirator, espressor Lavazza, toaster, cuptor cu microunde, mini bar, fierbator apa, tacamuri/farfurii/cani/pahare), TV cu programe prin satelit, telefon, seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), mocheta, baie cu dus si cada, uscator de par, halat de baie si articole de toaleta gratuite. Nu toate camerele au balcon.

Informatii utile

Tariful include cazare cu mic dejun, acces gratuit la piscinele interioare pentru adulti si copii, piscina cu apa sarata, sauna cu sare, camera de gheata, saune, baile de aburi si jacuzzi, centrul fitness, W-iFi, babysitting pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani in intervalul orar 08:00-22:00, camera pentru depozitarea echipamentelor de ski, shuttle la/de la prima statie de telegondola.

Cina de Craciun pe data de 25.12.2022 (obligatorie) - 65 Euro/adult, 45 Euro/copil (4-11,99). 

Cina de Revelion in restaurantul principal (obligatorie) - 150 Euro/adult; 90 Euro/copil (4-11,99).                                                

Cina de Revelion in restaurantul cu specfic italian - 250 Euro/adult,  120 Euro/copil (4-11,99).                          

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Parcare
Fitness
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Permite animale de companie
alpin
piscină interioară
Recepție 24h

Locatie