Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hercules


Descriere

Situare: Este situat pe malul drept al Cernei.


Camere: Dispune de o capacitate de cazare de 60 camere single si 218 camere duble, fiecare fiind dotata cu baie, iar televizorul se inchiriaza de la receptie.


Restaurant: Hotelul dispune de restaurant cu aer conditionat. Serviciile de masa se acorda in unitatea restaurant ,,Hercules', categoria I, in sistem ,,meniu fix' sau ,,bonuri valorice'.


Facilitati: piscina acoperita, sauna finlandeza, sala de gimnastica, bar de zi, sala de conferinte


Facilitati copii: Copiii intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar sau de 50% din tarif cu pat suplimentar. Pentru copiii intre 7-14 ani se achita 50% din tariful de cazare cu pat suplimentar.


Tratament: boli ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice cronice, diabet zaharat incipient, intoxicatii cu metale grele, afectiuni ale ochilor, sindrom supraponderal


Atractii in zona: ape termo-sulfuroase (minerale sulfuroase, clorurate, sodice, calcice, hipertermale, hipotone, utilizate in cura interna si externa), apele termo-saline (sunt utilizate pentru agrement)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.