Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DOMOGLED

   Baile Herculane, Baile Herculane Vezi locatia pe harta


Descriere

Seniori activi 7/8/9/10/11/12/13/14 nopti, check-in in orice zi. Hotel DOMOGLED este situat intr-un peisaj de vis in centrul statiunii Baile Herculane.

Hotel DOMOGLED este situat intr-un peisaj de vis in centrul statiunii Baile Herculane, pe valea raului Cerna, inconjurat de Muntii Mehedinti la est si Muntii Cernei la vest. Hotelul a fost renovat in totalitate in anul 2013 si reprezinta locatia ideala pentru tratament.

Descriere facilitati:
Baza de tratament: asigura tratamente complexe pentru afectiuni: reumatismale inflamatorii (spondilita anchilozanta), reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala, lombara), posttraumatice, neurologice periferice (pareze si paralizii), afectiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice) si afectiuni metabolice.

Proceduri si tratamente: bai cu ape minerale termale sulfuroase si clorurosodice in cazi, cu posibilitati de kinetoterapie, inhalatii cu aerosoli, electro si hidroterapie, sali de gimnastica emdicala, masaj medical, kinetoterapie, crenoterapie, salina artificiala, sauna.

Atractii turistice:
Palatul Coronini, Grota cu Aburi, Sapte Izvoare, Ruinele Castrului Roman Drobeta, Ruinele Cetatii Sarmisegetuza.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Conference room
Direct connection telephone line
Heating
Fridge
Free parking
Bar
Meeting/Banquet facilities
Beauty salon
Health treatments facilities

Locatie