Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Anthimos CMP


Descriere

Anthimos**** dispune de 13 camere si 2 apartamente - dintre care 2 apartamente Senior si 11 camere duble - ofera turistului mult dorita stare de bine si confort; conferinte & evenimente - Anthimos ofera un etaj executiv, cu un centru de afaceri, format din 2 sali de conferinLLa si un foyer; o piscina si un jacuzzi in aer liber, deschise in timpul sezonului estival, loc de joaca pentru copii, oferind totodata si alte servicii de agrement .
La o distanta de 500 m de Anthimos va puteti relaxa in cadrul noului parc acvatic, AQUA PARK PRESIDENT - clientilor nostri le oferim o reducere de 55% din tariful de intrare.
Serviciile de care puteti beneficia la Anthimos:
- mic dejun inclus in pretul camerei
- sampanie inclusa in micul dejun
- internet WI-FI gratuit in incinta hotelului
- cheie - cartela cu tehnologie RFID
- parcare gratuita
- receptie non-stop
- apel de trezire
- transport la si de la aeroport (contra cost)
- schimb valutar
- servicii de agentie
- room service
- personal vorbitor de limbi straine
- curatatorie chimica - spalatorie
- servicii postale / curier
- loc de joaca pentru copii
- meniu pentru copii
- ziare gratuite in hol.

Camerele elegante, dotate cu mobila din lemn masiv de nuc, TV LCD cu programe prin cablu / satelit, minibar, seif, conectare internet, climatizare contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. Camerele de baie, spatioase si echipate cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci stau la dispozitia oaspetilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.