Despre mine

Salut!

Eu sunt Cosmina şi iţi pot spune că destinul a făcut ca în 2011 să fac cunoştinţă cu un domeniu de activitate foarte interesant şi provocator, turismul. Şi mi-a plăcut!

De ce mi-a plăcut?

–        Pentru că îmi dă posibilitatea de a fi parte din procesul prin care omul îşi crează poveşti, cu bucurii, cu aventuri, cu relaxare.

–        Pentru că e mereu dinamic. Aş putea face o viaţă asta şi nu m-aş plictisi.

–        Pentru că îmi dă şansa de a cunoaşte oameni, culturi, locuri, tradiţii, pe care apoi le pot recomanda celorlalţi.

Am călătorit în ţări precum: Austria, Bulgaria, Croaţia, Egipt, Franta, Grecia, Italia, Tanzania, Tunisia, Turcia şi am încercat să descopăr cât mai multe locuri din România. Iubesc călătoriile, le consider o binecuvântare.

De ce am ales o agenţie mică?

Pentru că am posibilitatea de a fi aproape de oameni, de a comunica şi de a arata o atenţie mai mare pentru fiecare călător şi călătorie. Turiştii care crează poveşti alături de noi imi sunt apropiaţi. Activitatea pe care o desfăşor e mai mult decât un job, este un hobby. Cred în simplitatea lucrurilor.

Pentru fiecare călător găsesc varianta avantajoasă de călătorie. Imi place să creez oferte personalizate, scopul meu este acela de a ajuta turiştii să îşi îndeplinească obiectivele în ceea ce priveşte călătoriile, comunicare fiind foarte importantă. Sunt în permanență la curent cu ultimele modificări în domeniu

Avem colaboratori de încredere, cu ani de experienţă în domeniul turistic, parteneri pe care ne bazăm întotdeauna, parteneri locali şi internaţionali.

Timpul este cel mai important capital de care dispunem, iar dacă multitudinea de oferte de pe piaţă îţi irosesc energia şi resursele, cu drag te pot sfătui în alegerea sau crearea unei călătorii unice. În tot acest proces îţi pot garanta asistenţă turistică în orice zi a săptămânii. Îţi pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase, în cele mai deosebite locații.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.