Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GF NOELIA


Descriere

Booking.com - Bine 7.9 Hotelul se afla in statiunea Puerto de la Cruz, la aprox. 10 minute de mers pe jos fata de centrul pietonal si frumoasa promenada cu magazine si restaurante. Noelia Playa este la doar 300 de metri de plaja Jardín si ofera o piscina pe acoperis si o terasa cu vedere la oras si la munte.

Localizare:

Hotelul este situat la 300 metri de Playa de Jardin, inima statiunii Puerto de la Cruz, la 10 minute de mers pe jos de Loro Parque.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dipozitia turistilor un restaurant cu o capacitate de 275 persoane, unde sunt organizate seri tematice cu show-uri culinare si un lounge bar cu muzica live. Printre alte facilitati se numara: piscina exterioara situata pe acoperisul hotelului, sala de jocuri de societate, sala de conferinta, servicii medicale 24h, servicii de rent-a-car, internet Wi-Fi gratuit in zonele publice.

Facilitati Camere:

Studiourile luminoase au aer conditionat, TV prin satelit, chicineta si balcon mobilat.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

 

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.