Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Adeje, la 600 de metri de plaja Fanabe si la cativa metri de zonele de agrement, Hotel Isabel 4* este un resort preoiectat sa ofere maximum de confort cuplurilor si familiilor.

Localizare

  Apartamentos Isabel se afla localizat intr-o zona linistita a Coastei Adeje din Tenerife, la doar 7 minute (aproximativ 600 m) de mers pe jos pana la plaja Fanabe Beach ce dispune de steagul albastru. Complexul este inconjurat de baruri si magazine. Stațiunea Playa de las Americas se găsește la 1,5 km, iar în apropiere au stație autobuze care circulă frecvent. Aeroportul Tenerife Sur se află la o distanta de 16 km, pe cand aeroportul La Gomera se gaseste la 47 km de hotel.

In apropierea apartamentelor se gasesc urmatoarele puncte de atractie: Plaza del Duque Shopping Centre (500 m), Gran Sur Shopping Centre (70 m), La Pinta Beach (1,3 km), Aqualand (1,5 km), Parcul Siam (2,3 km), Golf Las Americas (3,3 km), Safari Shopping Centre (4 km).

Facilitati hotel

  Hotelul dispune de 384 de unitati cu vedere spre mare, munte, piscina sau insula Gomera, 5 camere accesibile pentru persoanele cu dizabilitati, receptie 24 de ore, 2 pisicine, una pentru adulti care dispune si de rampa de acces pentru persoanele cu mobilitate redusa si una pentru copii, ambele incalizite pe tot parcursul anului, un restaurant principal, 3 baruri dintre care unul la piscina, lounge bar elegant, trupa de animatie ce ofera zilnic spectacole, miniclub pentru copii cu varste cuprinse intre 4-12 ani, baby sitter contra cost, acces gratuit la Wi-Fi in receptie, barbier/salon de frumusete, chiosc, butic, spalatorie, teren de tenis, masa de ping pong si biliard, centru wellness si sala de gimnastica, ore de inot, sezlonguri, saltele, prosoape si umbrele, parcare gratuita, camere de schimbat si statie pentru autobuz si taxi in apropiere.

Oaspeții pot să cumpere alimente de la minimarketul hotelului Isabel sau să ia masa la bufetul-restaurant. Oaspetii cei mici se pot distra la locul de joacă special amenajat, iar cei mari pot participa impreuna cu  animatorii la desfasurarea unor activități în fiecare zi.

Vorbind despre gastronomie, care a devenit si semnul distinctiv al hotelului, înseamnă a vorbi despre produse de marcă proaspete, naturale și de top, pregătite cu atenție si cu cea mai înaltă calitate, astfel încât la fiecare mic dejun, prânz sau cină, oaspetii se pot bucura de cele mai bune si diversificate preparate, pentru toate gusturile și vârstele, indiferent de cât de multe zile stau.

Facilitati camere

Hotelul detine de 176  apartamente ce dispun de camera de zi, bucatarie, dormitor separat si baie completa; 5 apartamente speciale pentru persoanele cu dizabilitati; 188 de bungalowuri ce mai dispun in plus si de gradina si vile, 10 unitati de cazare cu un dormitor si baie completa, 10 cu doua dormitoare si doua bai complet echipate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie