Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE SEA LAGOS DE CESAR


Descriere

Blue Sea Hotel Lagos de Cesar se bucură de o locaţie fantastică, la doar 400 de metri de plaja cu nisip negru din Tenerife (la 2 minute de mers pe jos) şi în apropiere de stâncile Los Gigantes.

Localizare

  Blue Sea Hotel Lagos de Cesar se bucură de o locaţie fantastică, la doar 400 de metri de plaja cu nisip negru din Tenerife (la 2 minute de mers pe jos) şi în apropiere de stâncile Los Gigantes. Situat în centrul staţiunii Puerto Santiago, acest complex modern este la doar câteva minute de mers pe jos de centrul comercial, de barurile şi restaurantele din staţiune. Parcul Naţional Teide se află la aproximativ 40 de minute de mers cu maşina, iar Aeroportul Tenerife Sur este la aproximativ 50 de minute de mers cu maşina.

Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Playa de la Arena (500 m), Los Gigantes (1,2 km; aceste stânci infinite cu grotele sale părăsite oferă un cardul incredibil pentru navigație și scufundări), Abama Golf (8,8 km), Punta Teno Lighthouse (14,5 km; in cea mai nordică zonă din Tenerife se află acest golf ascuns, cu farul său fermecător; apusul de soare văzut de aici este impresionant), Garachico (17,2 km; odată îngropat de lavă, acest sat pitoresc are piscine cu apă naturală sărată, un castel, clădiri tradiționale și piețe liniștite), Plaza del Duque Shopping Centre (18,8 km), Gran Sur Shopping Centre (19,6 km).

Facilitati hotel

  Complexul oferă un centru de fitness şi o sală de jocuri, dar si un program complet de divertisment pentru adulţi şi copii. Restaurantul tip bufet cu terasă oferă vedere superbă la mare, iar cele două baruri pun la dispozitia oaspetilor programe de divertisment și muzică. În zona recepţiei este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.

Hotelul dispune de piscină mare în aer liber, piscină separată pentru copii, terasă la soare și zonă de lounge pe acoperiș, sală de gimnastică și un mini club pentru vizitatorii activi care caută o mică acțiune, camera de bagaje, schimb valutar, lift, automat gustari si bauturi, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă.

Facilitati camere

Hotelul Blue Sea Hotel Lagos de Cesar dispune de 116 camere moderne, spațioase si amenajate in culori calde, includ aer condiţionat, o zonă de relaxare separată cu o canapea extensibilă, TV prin satelit disponibil la un cost suplimentar, balcon privat, baie proprie, terasă privată și o serie de facilități ce permit rezidenților să se relaxeze dispunand de un confort complet. Oaspeții se pot bucura de vederi spre marea strălucitoare, precum și spre munții din jur.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie