Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUASOUL OROTAVA VALLEY -ADULTS ONLY-


Descriere

Hotelul Aluasoul Orotava Valley este un hotel destinat adultilor (adults only) ce se afla in apropierea plajei Jardín din Tenerife. Acest hotel elegant are o piscina in aer liber, 2 restaurante si vedere superba la Muntele Teide si la mare. De asemeneam hotelul pune la dispozitia turistilor un mic teren de golf si un teren de tenis, dar si un centru de inchiriat biciclete.

Localizare

Hotelul Aluasoul Orotava Valley este localizat la 7 minute pe jos față de plaja Playa Jardín din Tenerife. 

Facilitati hotel

Acest hotel elegant are o piscină în aer liber, 2 restaurante şi vedere superbă la Muntele Teide şi la mare. Aveţi la dispoziţie un mic teren de golf şi un teren de tenis sau puteţi închiria o bicicletă de la recepţie pentru a explora insula. Conexiunea WiFi în zonele publice şi biroul de turism vă vor ajuta să vă organizaţi sejurul în Tenerife. Bucuraţi-vă de mese la restaurantul tip grill argentinian sau la cel tip bufet şi descoperiţi centrul plin de viaţă al staţiunii Puerto de la Cruz.

Facilitati camere

Hotelul Aluasoul Orotava Valley oferă suite junior mari şi confortabile, cu un balcon privat, un dormitor separat şi un lounge.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Sporturi
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan