Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG REI DEL MEDITERRANI


Descriere

LOCALIZARE: In zona Bahia de Alcudia, Playa de Muro, hotelul este la numai 500 metri de plaja si la 300 metri de zona de magazine si restaurante, inconjurat de gradinile Parcului Natural SAlbufera.

CAPACITATE: 242 de camere confortabile si moderne.
FACILTATI HOTEL: Hotelul este special pentru adulti (peste 18 ani) si este deschis din Mai pana in Octombrie, dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, piscina exterioara, receptie24 ore, aer conditionat, bar la piscina cu terasa, acces la internet wireless, centru spa si wellness, fitness, parcare.

FACILITATI CAMERE: camerele sunt dotate cu pat dublu /2paturi twin, aer conditionat, TV LCD prin satelit, aer conditionat, pe jos au parchet, birou, balcon, baie cu cada sau dus si uscator de par.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.