Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel iși intampină clienții in Nydri.

Dotări

Intr-o clădire principală cu 3 etaje și 4 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 42 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare (gratuit) este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările de bază ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se găsesc de asemenea și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un restaurant stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și un meniu de seară.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie