Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Nidri este una dintre cele mai cosmopolite stațiuni de pe insulă. Plaja, destul de îngustă, se întinde semeață, modernă și atragătoare de-a lungul a mai multor golfulețe, care îmbracă atât de frumos și de pictoral țărmul Mării Ionice. Plaja este un amestec interesant și nu prea deranjant de pietre, amestecate cu nisip și în unele locuri cu iarbă. Dar datorită cadrului natural în care este asezat Nidri, cu muntele de-o parte și cu marea cu multele insulițe de cealaltă parte, fac din Nidri un loc foarte plăcut, minunat si de neuitat. De aici se disting foarte clar țărmurile dantelate bogate în păduri verzi ale insulei familiei armatorului grec Aristotelis Onnasis, Scorpios; apoi se întrevăd și insulele Meganisos sau Madouri si Sparti.

Localizare:

Studio-urile se află în stațiunea Nidri, la 300 m de cascada Dimosari, la 100 m distanță de plajă și la 13 km  distanță de orașul Lefkas, capitala insulei.
 

Facilitati studio-uri:

Dionysos Studios Apartments oferă unităţi de cazare în sistem self-catering, pentru 2 sau 3 persoane.
 

Facilitati camere:

Toate camerele sunt curate și confortabile, dispun de chicinetă complet utilată, aer condiționat (contra cost, 7 euro/zi/camera), seif (contra cost, 10 euro/saptamana), frigider, TV, acces internet Wi-Fi gratuit, baie cu duș. Toate camerele dispun de balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Spalatorie - Curatatorie
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
CH ( incalzire centralizata )
Rent-a-car
Permite animale de companie
Camere nefumători

Locatie