Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cleopatra Beach se află in satul Geni din golful Vlichos. Proprietatea are piscină in aer liber, cadă cu hidromasaj si bar la piscină. Camerele elegante au balcon cu vedere panoramică la Marea Ionică. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Toate camerele spațioase de la Cleopatra sunt mobilate modern si au aer conditionat. Acestea includ minifrigider și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia privată este dotată cu o cabină de dus, uscător de păr si articole de toaletă.

Oaspetii pot savura micul dejun tip bufet in zona de mic dejun elegantă, in timp ce admiră vederea la grădină sau mare. Barul de la piscină serveste băuturi răcoritoare si gustări ușoare.

Copiii se pot distra in piscina special destinată. Printre facilitățile disponibile se numără si un centru de fitness. Accesul la internet WiFi este gratuit in zonele publice. Există pontoane private pentru bărci si ambarcațiuni de viteză.

Plaja Cleopatra este la 4 km de satul aglomerat Nydri și la 16 km de orașul Lefkada. Aeroportul Aktion este la 43 km. Proprietatea oferă locuri de parcare gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie