Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grecian Park


Descriere

LOCALIZARE: Aproximativ la 300 m de o plaja cu nisip ( shuttle bus gratuit la fiecare 2 ore), este situat hotelul Grecian Park - deosebit de popular printre cei in luna de miere. Orasul Paralimni este la aproximativ 13 km (Ayia Napa la aproximativ 5 km, Larnaca la aproximativ 50 km), sunt numai 100 m de la hotel pana la cele mai apropiate baruri si restaurante.
Puncte de interes: Manastirea Ayia Napa (la aproximativ 4 km distanta), Muzeele Nicosia (la aproximativ 65 km distanta), Kition antic (la aproximativ 45 km distanta), Curium antic (la aproximativ 75 km distanta) si situri arheologice Paphos (aprox. . 160 km distanta)


FACILITATI HOTEL: Renovat partial in 2018, hotelul are 5 etaje si o capacitate de 238 camere in total. Ofera oaspetilor sai o receptie 24 de ore (check-in de la 14:00, check-out pana la 12:00), un hol cu bar, 6 lifturi, aer conditionat, seif (gratuit), coiffeur, chiosc, discoteca, un zona de parcare gratuita, un sistem de intrare de securitate si o facilitate de schimbare a banilor, 3 restaurante (cu aer conditionat) si un snack bar, 4 baruri, WiFi este disponibil gratuit , 1 piscina cu apa dulce si o piscina separata pentru copii cu sezlonguri si umbrele de soare. La barul de la piscina puteti lua bauturi racoritoare (deschis intre orele 10:00 - 19:00). Room service si serviciul de spalatorie sunt disponibile contra cost


Sport si agrement:
Sport si divertisment: Tenis (contra cost), biliard (contra cost), tenis de masa (se solicita depozit), fitness si aerobic, sauna, jacuzzi si baie de aburi gratuite. Solar si masaje disponibile contra cost. Zona de spa si hamam disponibile (acolo unde este cazul contra cost). Divertisment pentru adulti: muzica live, zona de joaca pentru copii, mini club pentru copii (de la 4 - 11 ani) si babysitting (contra cost). Sala de jocuri


FACILITATI CAMERE: Camerele mobilate modern sunt dotate cu pat suplimentar, patut (gratuit), parchet, balcon, ceainic (gratuit), minibar (contra cost), internet (gratuit), seif (gratuit) si TV cu ecran plat prin satelit. cu radiodifuzori locali, precum si cu aer conditionat controlat central. Prosoapele sunt schimbate zilnic. Dimensiunea camerei: 19 m.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.