Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caesars Palace Dubai


Descriere

Amplasat pe cea mai căutată insulă Bluewaters din Dubai, Caesars Palace Dubai se află de-a lungul unei plaje private de 500 de metri, oferind oaspeților un cadru neconvențional și energic pentru evadări in familiile, cu ospitalitatea sa iconică, unități de cazare luxoase, divertisment de clasă mondială, opțiuni de luat masa imbietoare, piscine infinite in aer liber, facilități de infrumusețare și spa, precum și diferite activități captivate in interior și in aer liber.

Fie că preferă să rămană in atmosfera energică din Turnul Palatului sau in Turnul Julius, plin de activități distractive de familie, oaspeții vor beneficia de servicii impecabile, personalizate, bucurandu-se de un sejur plăcut și confortabil.

Cele 495 de camere și suite cu vedere uimitoare la mare sunt proiectate elegant, cu facilități elegante și moderne alături de accente deosebite in stil romanesc. Oaspeții au la dispoziție zone de living spațioase, băi cu marmură cu o cadă personalizată, balcon mobilat și facilități de lux complementare, precum WiFi, TV LED inteligent și paturi king sau twin de pluș. Suitele includ un serviciu de majordom.

Familiile cu copii mici vor găsi camerele și suitele din Turnul Julius un amestec de confort și distracție. Complexul are un club pentru copii și adolescenți, iar oaspeții se pot relaxa la cele 2 piscine exterioare cu temperatură controlată, Neptun și Fortuna. De asemenea, aceștia pot rezerva activități interesante pe plajă sau pot savura o gamă variată de delicii culinare la Cleo's Table, amplasat in aer liber, Gordon Ramsay Hell's Kitchen cu preparate la grătar și Bacchanal, specializat in mic dejun.

Cei in căutare de momente relaxante pot alege dintr-o serie de suite luxoase, profitand de plaja privată de 500 de metri și o serie de baruri și lounge-uri, precum Roman Lounge, Barul Laurel Bar și Piscina Neptune. Opțiunile animate de luat masa și viață de noapte includ ritmuri latine la Havana Social Club și bucătărie pan-asiatică la Zhen Wei, complexul fiind potrivit pentru toate gusturile.

Caesars Palace Dubai găzduiește centrul spa Qua, unde tehnologia japoneză este combinată cu tratamente de lux pentru a asigura o experiență divină, relaxată.

In imediata apropiere se pot găsi peste 200 de magazine, restaurante și opțiuni de divertisment, cu vedere uimitoare la Ain Dubai, cea mai mare roată de observație din lume și podul pietonal peste Golful Persic care face legătura cu plaja de la Jumeirah Beach Residence.

Atracții precum IMG World of Adventures, The Green Planet, Opera Dubai și Aeroportul Internațional Dubai sunt toate la doar 20 - 30 de minute.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.