Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMINDA HOTEL & SPA


Descriere

La doar cateva minute de plaja, Arminda Hotel & Spa isi intampina oaspetii intr-o atmosfera calma, fiind ideal pentru familiile ce vor sa se bucure impreuna cu micutii lor de o priveliste de vis, in una din cele mai dezvoltate statiuni din Creta, beneficiind de o multime de servicii si facilitati confortabile perfecte pentru o vacanta reusita.

Localizare

Arminda Hotel este situat la 500 m de localitatea Stalida, la 1,5 km de orasul Hersonissos, la 30 km de Heraklion. Statia de autobuz este la 50 m distanta de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, snack bar (in cladirea anexa), bar (in cladirea principala), bar langa piscina, 2 piscine cu apa de mare, piscina interioara cu jacuzzi (in centrul SPA), internet WiFi, parcare, sala de fitness, aerobic, gimnastica, teren de tenis (fara nocturna), darts, tenis de masa, zona de baschet, volei pe plaja, animatie. 

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu: baie cu cada, set cosmetice de baie, foehn, aer conditionat individua, seif, televizor, internet WiFi, telefon, minifrigider, balcon sau terasa.

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.hotelarminda.com/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.