Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la aproximativ 1,5 km de centrul orașului Torremolinos.

Dotări

Aceată unitate cu o recepție dispune de 180 de camere de nefumători. Un seif le stă la dispoziție clienților. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca contra cost in parcarea hotelului.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire. O terasă se găsește in majoritatea camerelor și aduce mai mult confort. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. Camerele au și un frigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). In băi se găsește un uscător de păr.

Sport/divertisment

Pe timpul șederii, oferta de sporturi și de petrecere a timpului liber aduce distracție pentru clienți. In exterior sunt disponibile 2 piscine. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. In ce privește timpul liber, unitatea de cazare mai oferă, pe langă tenis de masă, și biliard contra cost. Locul de cazare pune la dispoziție un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un bar și un lobby bar. Clienții iau mesele in atmosfera plăcută a restaurantului (nefumători și bufet). Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie