Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se potrivește perfect pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află la aproximativ 1,5 km de centrul orașului Torremolinos.

Dotări

În anul 2022 hotelul a fost modernizat. Hotelul dispune de 243 de camere de nefumători. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Locul de cazare dispune de un serviciu de închiriat mașini, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de conferințe, de un fax, de un proiector și de un lounge. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. De asemenea, un seif și un minibar sunt disponibile contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În băi sunt disponibile un uscător de păr și o oglindă de machiaj pentru folosința zilnică. Se oferă spre rezervare 5 camere adaptate pentru scaun rulant.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, yoga și aerobic. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un bar și un lobby bar. Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (nefumători și bufet). Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie