Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Benalmadena Palace Spa


Descriere

Localizare: in statiunea Benalmadena, la 250 m de plaja Santa Ana.

Facilitati hotel: receptie 24h, restaurant, sala de fitness, SPA,program de entertainment, seif, Wi-Fi, loc de joaca pentru copii, cafenea, piscina exterioara, jacuzzi, mini club, minibus, parcare exterioara

Facilitati contra cost: centru inchiriere masini, parcare interioara, camera cu jocuri, salon infrumusetare, spalatorie, cinematograf, sala conferinte,

Facilitati studio: pat matrimonial sau twin, baie cada/dus, uscator de par, chicineta, aer conditionat, seif, telefon, TV, Wi-Fi, telefon, balcon.

Acest hotel este situat la numai 250 m de plaja Benalmadena și oferă unități de cazare cu vedere la munți, la mare sau la piscină in aer liber. Facilitățile gratuite includ un centru spa bine utilat, o piscină interioară incălzită și o sală de gimnastică.

Apartamentele și studiourile spațioase ale hotelului Benalmadena Palace pun la dispoziție Wi-Fi gratuit și o zonă de lounge cu canapea, care oferă acces la o terasă mobilată. De asemenea, unități de cazare pun la dispoziție chicinetă, zona de zi, TV prin satelit, aer condiționat, incălzire și baie proprie.

Benalmadena Palace oferă un program de divertisment pentru adulți și un miniclub pentru copii. In plus, hotelul include un cinematograf, o sală de jocuri și o zonă de internet.

Hotelul pune la dispoziție o zonă de grătar, un restaurant și un snack bar. De asemenea, oaspeții pot savura băuturi la pub-ul care oferă muzică live și happy hour in fiecare seară.

Aeroportul Internațional Málaga este situat la 20 km de hotel. Terenul de golf Torrequebrada se află langă Benalmádena Palace.

Hotelul oferă un serviciu de transfer cu microbuzul de la/la plajă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie