Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Aqua Montagut Suites


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă este amplasat la cam 1,5 km de centrul localității Santa Susanna. In timpul iernii, proximitatea față de un domeniu schiabil indrăgit (in jur de 150 de km) indeamnă la peripeții prin zăpadă. Direct in fața centrului de cazare se află locuri de divertisment și de ieșit in oraș, in plus, există conexiune la mijloacele locale de transport in comun. Cel mai apropiat aeroport este Gerona (GRO) și se află la cca 31 de km, la aeroportul Barcelona (BCN) se poate ajunge in aproximativ 59 de km.

Dotări

Cele 186 de Suite Junior sunt impărțite pe 7 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. In zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt intampinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de inchirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a inlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, in spațiile de cazare există un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. In plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică in băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Sunt disponibile o terasă insorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, aqua-fitness, o sală de fitness, tenis de masă, biliard și aerobic. In timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină. La cerere se pregătesc și mese fără gluten. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.

Carduri de credit

In unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie