Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Alegria Mar Mediterrania - Adults Only


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă are o ambianță perfectă pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află la Santa Susanna.

Dotări

Cele 140 de camere și cele 138 de camere duble sunt împărțite pe 7 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Hotelul dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un spațiu cu televizor, de un serviciu de transfer, la anumite ore de room service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Clienților li se oferă un pat dublu pentru o noapte plăcută și liniștită. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). Băile dispun de un duș, de o cadă și de un bideu. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Zona cu piscine cu 2 piscine exterioare și interioare se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament regulat. Cei mici se pot zbengui în zona de scăldat amenajată pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, volei și călărie. Ofertanți terți organizează minigolf. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana și canoe. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness și aerobic, iar contra cost tenis de masă și biliard. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un hamam, un salon de înfrumusețare și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, o saună și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și muzică live oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La hotel se acceptă ca mijloc de plată Visa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.